JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
2.7.2015 8.39

Kaara kolmoset konfirmoidaan sunnuntaina tuomiokirkossa

Ke­sän kol­man­nel­la rip­pi­lei­ril­lä Kaa­ran­män­ni­kös­sä 22.-29.6. oli kool­la 26 nuor­ta, 6 isos­ta, 1 link­ki-iso­nen, yö­vah­ti, emän­tä ja har­joit­te­li­ja. Nuor­ten kon­fir­maa­ti­o­päi­vä on sun­nun­tai 5.7. tuo­mi­o­kir­kos­sa. Nuor­ten mu­kaan rip­pi­kou­lu­lei­ri oli po­si­tii­vi­nen yl­lä­tys.

– Odo­tin pal­jon pa­hem­paa, ker­too Os­ka­ri Lah­na­lam­pi hy­mys­sä suin ja to­te­aa et­tä lop­pu­jen lo­puk­si lei­ri on ol­lut ke­sän ko­ho­koh­ta. Il­ta­oh­jel­mat oli lei­rin pa­ras­ta an­tia.

– Tääl­lä on yl­lät­tä­vän ren­toa ja mu­ka­vaa ja meil­lä on par­haat iso­set, jat­kaa Mis­ka Har­ju.

Ve­tä­jien Mat­ti Kris­to­lan ja Tep­po Knuu­ti­sen mu­kaan nuo­ret ovat mu­ka­via, ener­gi­siä, ko­via sau­no­maan ja val­vo­maan.

– Täl­lä lei­ril­lä on ener­gi­aa tou­hu­ta yö­tä päi­vää. Edes yöl­lä nuo­ret ei­vät mal­ta nuk­kua, ker­to­vat ve­tä­jät.

– En­sim­mäi­nen yö val­vot­tiin ko­ko­naan, to­dis­taa Mis­ka Har­ju. Val­vo­mi­ses­ta huo­li­mat­ta nuo­ret ovat jak­sa­neet kuun­nel­la myös op­pi­tun­neil­la ja ope­tel­la ul­ko­läk­syt.

– Tääl­lä on jou­tu­nut poh­ti­maan asi­oi­ta ja on saa­nut tie­toa us­kon­nos­ta ja us­kos­ta. Se oli mi­nul­le yl­lä­tys, et­tä Jee­sus on ol­lut to­del­li­nen hen­ki­lö ja on oi­ke­as­ti elä­nyt, ker­too Mis­ka Har­ju.

Mo­lem­mat po­jat tun­nus­ta­vat läh­te­vän­sä hai­kein mie­lin lei­ril­tä. Hy­vät muis­tot kan­ta­vat pit­käl­le. Juu­ri sitä ve­tä­jät ovat toi­vo­neet.

– Mi­nul­le on pa­ras pal­kin­to se, et­tä nuo­ret tyk­kää­vät ol­la lei­ril­lä. Lei­ri on nuo­rel­le ai­nut­laa­tui­nen ko­ke­mus. Sen eteen on val­mis pa­nos­ta­maan, ker­too Tep­po Knuu­ti­nen ja toi­voo, et­tä nuo­ret löy­täi­si­vät yh­tey­den seu­ra­kun­taan ja ko­ki­si­vat ai­na ole­van­sa ter­ve­tul­lei­ta seu­ra­kun­nan ta­pah­tu­miin.

Lei­rin pap­pi Mat­ti Kris­to­la toi­voo, et­tä nuo­ret oli­si­vat saa­neet op­pia kris­ti­nus­kon asi­oi­ta, jot­ka ovat hy­viä eväi­tä elä­män var­rel­le ja muis­tai­si­vat et­tä Ju­ma­lan rak­kaus kan­taa.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?