JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
9.7.2018 13.00

Sara Killiselle EM-mitali ja oma ennätys tuliaisina ensimmäisistä arvokisoistaan

EM-hopeaa vallanneella Virkiän Sara Killisellä oli syytä hymyyn, sillä hän oli yksi kolmesta suomalaismitalistista Unkarissa. Kuva Jorma Taini

EM-hopeaa vallanneella Virkiän Sara Killisellä oli syytä hymyyn, sillä hän oli yksi kolmesta suomalaismitalistista Unkarissa. Kuva Jorma Taini

La­pu­an Vir­ki­än lu­paa­va mou­ka­rin­heit­tä­jä Sara Kil­li­nen on­nis­tui eri­no­mai­ses­ti en­sim­mäi­sis­sä ar­vo­ki­sois­saan ja val­ta­si per­jan­tai-il­ta­na ho­pe­aa omal­la en­nä­tyk­sel­lään 69,52, kun 17-vuo­ti­ai­den ylei­sur­hei­lun Eu­roo­pan mes­ta­ruus­kil­pai­lut jat­kui­vat Un­ka­rin Gyö­ris­sä.

– Ihan tyy­ty­väi­nen olen, mut­ta 70 met­riä oli­si saa­nut men­nä rik­ki, ker­toi Kil­li­nen lii­ton tie­dot­tees­sa.

En­nä­tys­tu­los 69,52 syn­tyi Sa­ran nel­jän­nel­la hei­tol­la, jol­la hän sa­mal­la var­mis­ti kak­kos­si­jan 73,25 na­kan­neen Uk­rai­nan Va­le­ria Iva­nen­kon jäl­keen. Kun la­pu­a­lai­sen vii­des ja kuu­des re­päi­sy kan­toi­vat 68,54 ja 65,49, se mer­kit­si hä­nen uran­sa tois­tai­sek­si par­haan sar­jan syn­ty­neen.

Sara Kil­li­sel­le riit­tää myös saa­vu­tus­ta­voit­tei­ta lop­pu­kau­dek­si, kun edes­sä on Ka­le­van Ki­sat Jy­väs­ky­läs­sä sekä nuor­ten SM-ki­sat ja Ruot­si-ot­te­lu.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?