JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
8.3.2013 14.45

Valokuvaaja Benjam Pöntiselle Finnfoto-palkinto

Va­lo­ku­vaa­ja Ben­jam Pön­ti­sel­le on myön­net­ty Suo­men va­lo­ku­va­jär­jes­tö­jen kes­kus­liit­to Fin­n­fo­to ry:n Fin­n­fo­to-pal­kin­non. Pal­kin­to an­ne­taan vuo­sit­tain hen­ki­löl­le tai yh­tei­söl­le, joka on mer­kit­tä­väs­ti vai­kut­ta­nut suo­ma­lai­sen va­lo­ku­vauk­sen ke­hi­tyk­seen sekä luo­nut edel­ly­tyk­siä va­lo­ku­van ar­vos­tuk­sen li­sää­mi­sel­le.

Fin­n­fo­to ry:n hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja Kari To­lo­nen ja toi­min­nan­joh­ta­ja Mik­ko Sä­te­ri luo­vut­ti­vat Suo­men Mes­su­sää­ti­ön ra­hoit­ta­man 3000 eu­ron ar­voi­sen Fin­n­fo­to-pal­kin­non Ben­jam Pön­ti­sel­le Kuva&Ka­me­ra -ta­pah­tu­man yh­tey­des­sä Hel­sin­gis­sä per­jan­tai­na 8.3.

Mo­ni­puo­li­se­na osaa­ja­na tun­net­tu Ben­jam Pön­ti­nen on pit­kän lin­jan luon­to­ku­vaa­ja. Hän on saa­vut­ta­nut ku­vil­laan usei­ta pal­kin­to­ja, mm. BBC:n kuu­lui­san luon­to­ku­va­kil­pai­lun sar­ja­voi­tot vuo­si­na 1991 ja 2011. Vuo­des­ta 1988 al­ka­en hän on teh­nyt 23 va­lo­ku­va­te­os­ta sekä osal­lis­tu­nut kah­den luon­to­e­lo­ku­van te­koon. Pön­ti­sen eri­tyi­siä kiin­nos­tuk­sen alu­ei­ta ovat lii­to-ora­vat, le­pa­kot ja lin­nut.

Ben­jam Pön­ti­nen on tun­net­tu myös ko­ti­paik­ka­kun­nal­leen La­pu­al­le pe­rus­ta­mas­taan Wil­la Uku­lis­ta ja sen toi­min­nas­ta. Yri­tys on luon­to­va­lo­ku­vauk­seen ja luon­to­a­laan mo­ni­puo­li­ses­ti kes­kit­ty­vä yri­tys, pää­tuot­tei­na ovat luon­toa kä­sit­te­le­vä kir­jal­li­suus, luon­to­ku­vaus ja luon­to­mat­kai­lu.

Wil­la Uku­lis­sa jär­jes­te­tään mo­nen­lai­sia luon­to­har­ras­tus­ta­pah­tu­mia ja vuo­des­ta 2006 läh­tien yri­tys on laa­jen­ta­nut toi­min­taan­sa myös luon­to­mat­kai­luun. Wil­la Uku­lis­sa on li­säk­si mah­dol­li­suus yö­py­mi­seen ja ruo­kai­luun so­pi­muk­sen mu­kaan.

Ben­jam Pön­ti­nen on 16. Fin­n­fo­to-pal­kin­non saa­ja. Ai­kai­sem­min pal­kin­non ovat saa­neet mm. Mat­ti J. Ka­le­va, Kai Nord­berg, Han­nu Hau­ta­la, Juha Suon­pää ja Kari Kuuk­ka. Fin­n­fo­to-pal­kin­non ar­vo on 3000 eu­roa ja sen on ra­hoit­ta­nut Suo­men Mes­su­sää­tiö.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?