JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
5.4.2018 8.00

Yrittäjät ovat saaneet Ylimäestä innokkaan sparraajan

Kehittämiskoordinaattori Tommi Ylimäki kannustaa yrittäjiä verkostoitumaan ja hakemaan näkyvyyttä toiminnalleen, myös internetin ihmeellisessä maailmassa.

Kehittämiskoordinaattori Tommi Ylimäki kannustaa yrittäjiä verkostoitumaan ja hakemaan näkyvyyttä toiminnalleen, myös internetin ihmeellisessä maailmassa.

Min­na Vai­ni­on­pää

min­na.vai­ni­on­paa@la­pu­an­sa­no­mat.fi

Tom­mi Yli­mä­ki on aloit­ta­nut kau­pun­gin ke­hit­tä­mis­koor­di­naat­to­ri­na maa­lis­kuus­sa. Hän on tul­lut vah­vis­ta­maan elin­kei­no­toi­men työ­sar­kaa. Toi­mi, ja myös sen te­ki­jä, ovat mo­lem­mat uu­sia La­pu­al­la, jo­ten al­ka­jai­sik­si Yli­mä­ki on aloit­ta­nut yh­tey­den­pi­dot la­pu­a­lai­sy­rit­tä­jiin, esi­tel­lyt it­sen­sä ja toi­men­ku­van­sa sekä ky­sy­nyt yrit­tä­jil­tä, mitä kuu­luu.

Pää­piir­teit­täin Yli­mä­en teh­tä­vä­nä on toi­mia paik­ka­kun­nan yrit­tä­jien spar­raa­ja­na. Hä­nen kans­saan voi vaih­taa aja­tuk­sia ja pei­la­ta ide­oi­ta kai­kes­ta yrit­tä­mi­seen liit­ty­väs­tä, oli­pa se sit­ten lii­kei­de­an ja­los­ta­mis­ta, ver­kos­toi­tu­mis­ta, ra­hoi­tus­ta kos­ke­vaa, yri­tyk­sen pe­rus­ta­mi­seen liit­ty­vää tai vaik­ka omis­ta­jan­vaih­do­saa­tok­sien kans­sa poh­dis­ke­lua.

Kos­ka jos­tain on aloi­tet­ta­va, Yli­mä­ki on ot­ta­nut en­si­töik­seen koh­teek­seen La­pu­al­le pe­rus­te­tut uu­det yri­tyk­set, joi­ta vii­mei­sen kol­men vuo­den ai­ka­na on syn­ty­nyt lä­hes 200.

– Olen lait­ta­nut säh­kö­pos­tia kai­kil­le nii­den yri­tys­ten yrit­tä­jil­le, jot­ka ovat pe­rus­ta­neet yri­tyk­sen vuo­sien 2015–2017 ai­ka­na ja, joi­den yh­teys­tie­dot olen löy­tä­nyt. Ni­me­no­maan löy­tä­nyt esi­mer­kik­si yri­tyk­sen ko­ti­si­vu­jen kaut­ta. Sii­nä mie­les­sä tämä on ol­lut vaa­ti­vaa sa­la­po­lii­sin työ­tä, sil­lä ai­no­as­taan noin puo­lel­la näis­tä yri­tyk­sis­tä on edes jon­kin­lai­set ko­ti­si­vut. Li­säk­si häm­mäs­tyt­tä­vän vä­hän yrit­tä­jil­lä oli toi­mi­via säh­kö­pos­ti­o­soit­tei­ta. Ne yrit­tä­jät, joi­hin olen jo saa­nut yh­tey­den, ovat an­ta­neet elon­merk­ke­jä it­ses­tään ja ovat tyy­ty­väi­siä tar­jo­a­maa­ni taus­ta­tu­keen. Ha­lu­an ol­la pu­hal­ta­mas­sa tuul­ta yrit­tä­jien pur­jei­siin, ja luo­da us­koa sii­hen, et­tä jo­kai­sel­la on me­nes­ty­mi­sen avai­met omas­sa tas­kus­saan, Tom­mi Yli­mä­ki muis­tut­taa.

Lue li­sää tors­tain La­pu­an Sa­no­mis­ta.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?