JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
31.1.2019 7.30

Avoin ja suora palaute herättää luottamusta

Lapualla vanhusten hoidon tila ja hoidon laatu on vähintäänkin tyydyttävällä tasolla. Hoivapalvelut kunta tuottaa suurimmalta osin itse.

Lapualla vanhusten hoidon tila ja hoidon laatu on vähintäänkin tyydyttävällä tasolla. Hoivapalvelut kunta tuottaa suurimmalta osin itse.

Min­na Vai­ni­on­pää

min­na.vai­ni­on­paa@la­pu­an­sa­no­mat.fi

Van­hus­työn joh­ta­ja Sirk­ka Evä­so­ja on hä­mil­lään ti­lan­tees­ta, joka al­koi Kris­tii­nan­kau­pun­gis­sa yk­si­tyi­sen Es­pe­ri Ca­ren hoi­va­ko­din epä­koh­dis­ta ja lai­min­lyön­neis­tä. Lu­mi­pal­lo läh­ti pyö­ri­mään ja vyö­ryy nyt läpi koko val­ta­kun­nan­ta­son van­hus­huol­lon.

– Hyvä, et­tä pu­hu­taan. Vää­ryy­det on ai­na tuo­ta­va esil­le, jos asi­oi­ta hoi­de­taan huo­nos­ti. Olen oh­jeis­ta­nut omaa hen­ki­lö­kun­taa niin, et­tä mi­nul­le pi­tää heti il­moit­taa, jos huo­ma­taan epä­koh­tia tai asu­kas on tyy­ty­mä­tön toi­min­taan. On tär­ke­ää, et­tä minä tie­dän, mis­sä men­nään. Tämä sama käy­tän­tö meil­lä on myös os­to­pal­ve­lu­na han­kit­ta­van At­ten­don pyö­rit­tä­män Myl­ly­tu­van hen­ki­lö­kun­nan kans­sa. Tot­ta kai myös asuk­kai­den omai­set ovat mi­nuun yh­tey­des­sä, jos on tar­vet­ta, Evä­so­ja va­kuut­taa.

Yh­tey­de­not­to­ja tu­lee, mut­ta hy­vin vä­hän.

– Jo­kai­nen pa­lau­te ote­taan kä­sit­te­lyyn ja sii­hen puu­tu­taan, et­tä asi­at saa­daan kun­toon. La­pu­al­la seu­ra­taan sys­te­maat­ti­ses­ti kau­pun­gin omis­sa yk­si­köis­sä hoi­don laa­tua. Kol­mes­ta osa-alu­ees­ta, jot­ka ovat ra­vit­se­mus, kipu ja ma­sen­nus, ra­por­toi­daan sään­nöl­li­ses­ti myös kau­pun­gin­val­tuu­te­tuil­le, et­tä he­kin saa­vat sään­nöl­li­ses­ti tie­toa, mitä kuu­luu van­hus­ten hoi­don puo­lel­le, Evä­so­ja ker­too.

Lue li­sää tors­tain 31.1. La­pu­an Sa­no­mis­ta.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?