JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
14.6.2019 12.05

Kuusi Virkiän naispelaajaa Itä-Länteen Seinäjoelle

Lois­ta­van al­ku­kau­den pe­lan­neis­ta Vir­ki­än su­per­pe­sis­nai­sis­ta pe­rä­ti kuu­si pe­laa­jaa eli Jen­na Kam­mi-Rah­nas­to, Es­si Kyl­li, Ii­na Leh­ti­nen, Ja­net­te Le­pis­tö, Kai­sa­lee­na Rau­ta­kor­pi ja Em­mi Vii­ta­la pe­laa­vat Län­nen jouk­ku­ees­sa, kun Idän ja Län­nen nai­set koh­taa­vat vuo­tui­ses­sa ar­vo-ot­te­lus­sa lau­an­tai­na 6. hei­nä­kuu­ta Sei­nä­jo­el­la.

Vir­ki­än nais­pe­laa­jien mää­rä Län­nen jouk­ku­ees­sa on täs­mäl­leen sama kuin sil­loin, kun ar­vo-ot­te­lu pe­lat­tiin edel­li­sen ker­ran Sei­nä­jo­el­la vuon­na 2014. Län­nen 2-0 (4-1,4-1) voit­toa oli nyt va­li­tuis­ta sil­loin hank­ki­mas­sa Kam­mi-Rah­nas­ton, Le­pis­tön ja Vii­ta­lan li­säk­si tuol­loin Kem­pe­let­tä edus­ta­nut Kyl­li.

Vii­ta­la on koko Län­nen jouk­ku­een kon­ka­ri. Hä­nel­le ar­vo-ot­te­lu on jo yh­dek­säs, kun taas Rau­ta­kor­pi on de­by­tant­ti. Kam­mi-Rah­nas­tol­le, Kyl­lil­le ja Le­pis­töl­le ar­vo-ot­te­lu on kuu­des ja Leh­ti­sel­le toi­nen.

Yh­den kau­den lyö­ty­jen juok­su­jen en­nä­tyk­sen (9+86) vii­me vuon­na ta­ko­nut Ja­net­te Le­pis­tö on Su­per­pe­sis-de­byyt­tin­sä jäl­keen ol­lut mu­ka­na kai­kis­sa nais­ten ar­vo-ot­te­luis­sa.

B-tyt­tö­jen Län­nen jouk­ku­ee­seen vir­ki­ä­läi­sis­tä va­lit­tiin An­na Hon­ka­la ja Kai­sa Pe­rä­a­ho, jon­ka kau­si nais­ten su­pe­ris­sa on al­ka­nut mai­ni­os­ti. Kum­mal­le­kin lu­pauk­sel­le va­lin­ta B-tyt­tö­jen ar­vo-ot­te­luun oli en­sim­mäi­nen.

Vir­ki­ä­läis­vä­rit ovat hy­vin edus­tet­tu­na pe­lin­joh­dos­sa­kin. Nais­ten yk­kös­pe­lin­joh­ta­ja on Tomi Nis­ka­nen ja jouk­ku­een­joh­ta­ja Sai­ja-Ma­ria Saa­ri. Tom­mi Ni­va­la toi­mii B-tyt­tö­jen kak­kos­val­men­ta­ja­na.

JT

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?