JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
26.2.2019 9.00

Nyt mukaan, tällä viikolla on alkanut jäsenhaku

Jaakko Erkinheimo kannustaa nuoria hakemaan Aisaparin käynnistämään nuorisojaostoon jäseneksi. Avoin haku on alkanut.

Jaakko Erkinheimo kannustaa nuoria hakemaan Aisaparin käynnistämään nuorisojaostoon jäseneksi. Avoin haku on alkanut.

Min­na Vai­ni­on­pää

min­na.vai­ni­on­paa@la­pu­an­sa­no­mat.fi

Ai­sa­pa­ri on pe­rus­ta­mas­sa omaa nuo­ri­so­ja­os­toa, jon­ka teh­tä­vä­nä on ide­oi­da ja ke­hit­tää omaa ko­ti­seu­tua ikäi­sil­leen toi­mi­vak­si asui­na­lu­eek­si. Avoin haku 12-jä­se­ni­seen ja­os­toon on al­ka­nut täl­lä vii­kol­la ja se kes­tää maa­lis­kuun lop­puun saak­ka.

Jä­se­niä ha­e­taan Ai­sa­pa­rin toi­min­ta-alu­een kun­nis­ta, joi­hin La­pu­an li­säk­si kuu­lu­vat Kau­ha­va, Ala­jär­vi, Lap­pa­jär­vi, Vim­pe­li ja Evi­jär­vi.

– Kuu­den paik­ka­kun­nan koon pe­rus­teel­la on tar­koi­tus teh­dä paik­ka­ja­ot. La­pu­a­lai­sil­le nuo­ril­le, jot­ka ovat iäl­tään 13-25 vuo­ti­ai­ta, täl­lä pe­ri­aat­teel­la on tar­jol­la nuo­ri­so­ja­os­toon kol­me paik­kaa. Ha­ke­mi­nen on help­poa. Ai­sa­pa­rin net­ti­si­vuil­la on ha­ku­lo­ma­ke. Sen kun käy täyt­tä­mäs­sä, niin on mah­dol­li­suus pääs­tä mu­kaan mer­ki­tyk­sel­li­seen toi­min­taan. Jos ha­ki­joi­ta on pal­jon, va­lin­ta suo­ri­te­taan ar­po­mal­la, Nuo­ri­so-Le­a­der toi­min­nan moot­to­ri Jaak­ko Er­kin­hei­mo sel­vit­tää.

Hä­nen teh­tä­vä­nään on ak­ti­voi­da nuo­ria oman alu­een­sa ke­hit­tä­mi­seen. Le­a­der Ai­sa­pa­ri viet­tää par­hail­laan toi­min­tan­sa 20-vuo­tis­ta juh­la­vuot­ta ja kes­ki­pis­teek­si ovat pääs­seet nuo­ret.

Lue li­sää tiis­tain 26.2. La­pu­an Sa­no­mis­ta.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?