JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
5.4.2019 12.15

Simpsiön rinteen kausi päättyy sunnuntaina

Simpsiön rinteen kausi päättyi sunnuntaina. Lunta on edelleen rinteissä paljon, mutta laskettelijat ovat jo laittaneet välineet kesäsäilöön.

Simpsiön rinteen kausi päättyi sunnuntaina. Lunta on edelleen rinteissä paljon, mutta laskettelijat ovat jo laittaneet välineet kesäsäilöön.

Tänä vuon­na tam­mi­kuun nel­jän­te­nä päi­vä­nä rin­teen­sä avan­neen Simp­si­ön hiih­to­kes­kuk­sen kau­si päät­tyy en­si sun­nun­tai­na, jol­loin au­ki­o­lo­päi­viä eh­tii ker­tyä 97 ja kä­vi­jöi­tä yli 90 000.

Rin­ne­mes­ta­rien toi­mi­tus­joh­ta­ja Mart­ti Ki­vi­saa­ri on var­sin tyy­ty­väi­nen kau­teen, sil­lä 34. kaut­taan pal­ve­le­va hiih­to­kes­kus pää­si lä­hel­le ta­voit­tei­taan eli sa­taan au­ki­o­lo­päi­vää ja 100 000 asi­ak­kaa­seen.

– Kau­den tu­los teh­dään se­son­ki­viik­ko­jen (vii­kot 8-10) ja ar­ki­sin rin­tees­sä käy­vien kou­lu­lais­ryh­mien sekä vii­kon­lop­pua rin­tees­sä viet­tä­vien per­hei­den an­si­os­ta. Suu­rin asi­a­kas­vir­ta meil­le tu­lee edel­leen ran­ni­kol­ta, Ki­vi­saa­ri to­te­aa.

Ki­vi­saa­ren mu­kaan hiih­to­kes­kuk­ses­sa vie­rai­li hiih­to­lo­ma­vii­kon (viik­ko 9) per­jan­tai­na jopa yli 2500 kä­vi­jää, kun sää­o­lo­suh­teet oli­vat koh­dil­laan.

– Se oli en­nä­tys­mää­rä vii­mei­sen yh­dek­sän vuo­den ai­ka­na, kun Rin­ne­mes­ta­rit on pyö­rit­tä­nyt hiih­to­kes­kus­ta.

Simp­si­öl­lä on edel­leen lun­ta riit­tä­väs­ti ja rin­teet ovat ajan­koh­taan näh­den hy­väs­sä kun­nos­sa niin las­ket­te­li­joi­den kuin lau­tai­li­joi­den tar­pei­siin.

– Pää­si­äi­nen on tänä vuon­na niin myö­hään, et­tä sin­ne saak­ka ei kan­na­ta vä­hen­ty­nei­den asi­a­kas­mää­rien vuok­si pi­tää hiih­to­kes­kus­ta au­ki, Ki­vi­saa­ri ker­too.

Rin­ne­mes­ta­rit pyö­rit­tää en­si tal­ve­na vii­meis­tä vuot­taan hiih­to­kes­kus­ta, sil­lä sen te­ke­mä kym­me­nen vuo­den vuok­ra­so­pi­mus päät­tyy ke­vääl­lä 2020.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?