JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Urheilu
12.6.2024 0.20

Anniina Kivimäen kauden avaus voitokas

Vir­ki­än kil­pa­kä­ve­li­jä An­nii­na Ki­vi­mä­ki ava­si vii­me­vuo­ti­seen ta­paan kau­ten­sa 3000 met­rin kä­ve­lyl­lä ja teki sen tänä vuon­na voi­tok­kaas­ti, kun kel­lot py­säh­tyi­vät ai­kaan 13.45,27 sun­nun­tai­na Po­ris­sa.

Vuo­si­na 2020-2021 nais­ten kä­ve­lyn Ka­le­van Ki­sois­sa voit­ta­nut Ki­vi­mä­ki kä­ve­li vuo­si sit­ten Ur­ja­las­sa 3000 met­riä ai­kaan 13.59,12 ja merk­kaut­ti Ka­le­van Ki­sois­sa ajan 50.01, mil­lä ir­to­si prons­si La­pu­an Heta Veik­ko­lan ja Lai­ti­lan Ven­la Lai­hon jäl­keen.

25-vuo­ti­aan Ki­vi­mä­en en­nä­tys 10 ki­lo­met­ril­lä on niin­kin kova kuin 46.55, ja se on kol­men vuo­den ta­kai­sis­ta Ka­le­van Ki­sois­ta.

Vir­ki­än 16-vuo­ti­as pika- ja ai­ta­juok­si­ja Lin­nea Hir­ve­lä kil­pai­li lau­an­tai­na Tu­rus­sa Paa­vo Nur­men sta­di­o­nil­la ja oli omaa luok­kaan­sa N17-sar­jan 100 met­ril­lä ja 100 met­rin ai­dois­sa, jois­sa hän merk­kaut­ti voit­to­a­joik­seen kau­den tois­tai­sek­si par­haat ai­kan­sa 12,33 (+1,1) ja 14,66 (-0,5).

Lin­ne­an en­nä­tyk­set näil­lä mat­koil­la ovat vii­me vuo­del­ta, jol­loin hän py­säyt­ti kel­lot ai­koi­hin 12,21 (-1,0) ja 13,94 (+1,6).

JT