JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Juttuvinkki

Lomaketta lähetetään!

Lukijakuva tai -video

Lähetä meille kuva tai video, aihe on vapaa. Se voi olla tapahtumasta, luonnosta, hauskasta sattumasta, kommelluksesta, lemmikistä, kulkuvälineestä, ihan mistä tahansa maan ja taivaan väliltä. Pääasia on, että kuva on sinun itsesi ottama. Huolehdithan myös, että kuvassa tai videolla olevat henkilöt tietävät, että se mahdollisesti julkaistaan Lapuan Sanomissa, verkkosivuillamme, tai muilla käytössämme olevilla some-kanavilla.

Liitetiedosto*

Lomaketta lähetetään!

Perheuutiset

Julkaisemme Lapuan Sanomissa uutisia syntyneistä, valmistuneista sekä myös Rajan taakse-uutisia. Toimitus käsittelee julkaistavat tiedot. Tiedot voit lähettää alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus@lapuansanomat.fi. Mukaan aina myös lähettäjän yhteystiedot.

Lomaketta lähetetään!

Lähetä mielipide

Lukijoiden palstalle kirjoituksia vastaanotetaan vain sähköpostitse: toimitus@lapuansanomat.fi. Kirjoituksen enimmäispituus on 2000 merkkiä. Toimitus valikoi, lyhentää ja käsittelee kaikki julkaistavat tekstit. Kirjoittaa voi nimellä tai nimimerkillä, mutta kaikkien kirjoitusten mukana on aina oltava kirjoittajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, nämä tiedot tulevat vain toimituksen käyttöön.

Lomaketta lähetetään!