JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
4.11.2022 10.15

Keskusgrilli sai Gluteenittoman palvelun merkin

Pikaruoka maistuu useimmille, mutta keliaakikkojen saattaa olla vaikeuksia löytää gluteenitonta grillisapuskaa. Lapuan Keskusgrilliltä sitä saa. Yritykselle myönnettiin Gluteenittoman palvelun merkin.

Pikaruoka maistuu useimmille, mutta keliaakikkojen saattaa olla vaikeuksia löytää gluteenitonta grillisapuskaa. Lapuan Keskusgrilliltä sitä saa. Yritykselle myönnettiin Gluteenittoman palvelun merkin.

Arkisto

Ke­li­a­ki­a­liit­to tie­dot­taa, et­tä La­pu­an kes­kusg­ril­li on saa­nut lii­ton Glu­tee­nit­to­man pal­ve­lun mer­kin. Merk­ki on Suo­mes­sa nyt vas­ta 19 yri­tyk­sel­lä.

Yrit­tä­jät Suvi Paa­vo­la ja Mar­ko Paa­vo­la ovat aloit­ta­neet gril­lin yrit­tä­ji­nä kak­si kuu­kaut­ta sit­ten, ja päät­ti­vät sil­loin huo­leh­tia, et­tä myös glu­tee­ni­ton­ta ruo­ka­va­li­o­ta nou­dat­ta­vil­le löy­tyy tur­val­lis­ta syö­tä­vää.

– Su­vus­sam­me on ke­li­a­ki­aa, ja olen ko­to­na teh­nyt ai­na kai­ken glu­tee­nit­to­ma­na. Kos­ka glu­tee­nit­to­mia gril­li­tuot­tei­ta ei ole yleen­sä saa­ta­va­na, pää­tim­me, et­tä meil­tä saa, ker­too Suvi Paa­vo­la tie­dot­tees­sa.

Kes­kusg­ril­lin an­nok­sis­ta saa ny­kyi­sin lä­hes kai­ken glu­tee­nit­to­ma­na. Glu­tee­nit­to­muus on myös huo­mi­oi­tu gril­lin jo­kai­ses­sa työ­vai­hees­sa. Glu­tee­nit­to­mat raa­ka-ai­neet säi­ly­te­tään eril­lään glu­tee­ni­pi­toi­sis­ta, ja glu­tee­nit­to­mien an­nos­ten val­mis­ta­mi­seen on va­rat­tu oma ras­va­kei­tin, pa­ri­la ja työ­ti­la.

Glu­tee­nit­to­man pal­ve­lun mer­kin käyt­tö­oi­keut­ta voi­vat ha­kea glu­tee­nit­to­mia pal­ve­lui­ta tar­jo­a­vat yri­tyk­set, ku­ten kah­vi­lat, ra­vin­to­lat, ho­tel­lit ja lei­po­mo­myy­mä­lät. Merk­ki on lu­van­va­rai­nen ja sen käyt­tö­oi­keu­den myön­tää Ke­li­a­ki­a­liit­to. Täl­lä het­kel­lä sen ovat saa­neet seu­raa­vat yri­tyk­set: Pel­la´s café (Tam­pe­re), Luo­mu­ra­vin­to­la Tim­ja­mi (Tam­pe­re), Nor­lan­dia Tam­pe­re Ho­tel (Tam­pe­re), Hap­py Waf­f­le (Hel­sin­ki), Le­po­lan Talo (Haus­jär­vi), Aman­dis (Naan­ta­li), Kah­vi­la Dois Amo­res (Hä­meen­lin­na), Ra­vin­to­la Sar­rit (Ina­ri), Res­tau­rant Au­ro­ra Ho­li­da­ys (Uts­jo­ki), Mu­se­o­kah­vi­la Lot­ta­kant­tii­ni (Tuu­su­la), Lei­po­mo kon­di­to­ria Hen­to (Rau­ma), Rau­man Puis­to­kah­vi­la (Rau­ma), Glu­tee­ni­ton Unel­ma (Hel­sin­ki), Café & Bar KAT­TO (Tam­pe­re), Wan­ha Ka­na­la (Loi­maa), Ak­ka­vaa­ra (Sal­la), Jo­lie Loun­ge & Café (Äkäs­lom­po­lo), Moi­las myy­mä­lä-kah­vi­la (Piek­sä­mä­ki) ja La­pu­an kes­kusg­ril­li (La­pua.)

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?