Viikko
Kuukausi
6kk
? Viikon kysymys ?
son Prässin ravintolan yrittäjä Barbara Ember ei halua vastakkainasettelua. He ovat tyytyväisiä nykyisiin tiloihinsa. Hyvällä organisoinnilla kasvavien asiakasmäärien kanssa on pärjätty.
Leena Hjelt
leena.hjelt@lapuansanomat.fi
Lapuan kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa selvitetään parhaillaan, millaisia mahdollisuuksia on laajentaa Ison Prässin ravintolaa. Yrittäjäpariskunta Barbara ja Tamás Ember ei näe remontille tarvetta.
Kulttuurikeskuksen alkuperäisissä piirustuksissa on kahvila sekä matinea- ja näyttelytilat, muttei ravintolaa, joka on perustettu myöhemmin. Keittiölle on saatu lisää neliöitä asiakastilasta. Kiinteistöpäällikkö Timo Korpelan mukaan ravintolan laajentaminen on nyt selvittelyssä ja erilaisia vaihtoehtoja kartoitetaan yhteistyössä arkkitehdin kanssa. Hän huomauttaa, että ravintolalle on määritelty 60 – 70 asiakaspaikkaa, ja nyt kuitenkin yrittäjän mukaan lounasasiakkaita käy keskimäärin kaksi kertaa enemmän.
– Tämän vuoksi Seinäjoen seudun ympäristöterveydenhuolto edellyttää tekemänsä tarkastuksen jälkeen muutoksia. Keittiötä pitää laajentaa ja lisätä työskentelytiloja. Liioin varastotilat eivät vastaa nykyistä määrää, astiahuoltoa pitäisi kehittää ja astioiden palautus pitäisi järjestää jotenkin muuten, kiinteistöpäällikkö luettelee.
Korpelan mukaan vaihtoehtoja on kaksi: joko yrittäjän on supistettava toimintaansa vastaamaan asiakaspaikkoja tai kaupungin tehtävä vaaditut korjaukset.
Lue lisää torstain 21.3. Lapuan Sanomista.
? Viikon kysymys ?
? Viikon kysymys ?