JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
8.2.2023 11.00

Sydänterveys koskee jokaista, Lapuan Sydänyhdistys 50 vuotta

Lapuan Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Eeva Jylhä ja sihteeri Norma Mäkynen toivovat, että jokainen laittaisi kännykkään 112 -sovelluksen. Sieltä löytyy myös tietoa esimerkiksi missä on kulloinkin lähimmät sydäniskurien sijaintipaikat.

Lapuan Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Eeva Jylhä ja sihteeri Norma Mäkynen toivovat, että jokainen laittaisi kännykkään 112 -sovelluksen. Sieltä löytyy myös tietoa esimerkiksi missä on kulloinkin lähimmät sydäniskurien sijaintipaikat.

Sy­dän­ter­veys on asia, joka kos­kee jo­kais­ta ja se on ai­he, jota ei ole syy­tä unoh­taa. La­pu­al­la ai­het­ta on ak­tii­vi­ses­ti jo puo­len vuo­si­sa­taa pi­tä­nyt esil­lä La­pu­an Sy­dä­nyh­dis­tys. Sy­dä­nyh­dis­tys juh­lii­kin hel­mi­kuus­sa toi­min­nan 50-vuo­tis­juh­lan mer­keis­sä. Yh­dis­tyk­sen pit­kä­ai­kai­nen pu­heen­joh­ta­ja Ee­va Jyl­hä tun­tee sy­dän­ter­vey­den kuin omat tas­kun­sa. Pit­kä­ai­kai­se­na yh­dis­ty­sak­tii­vi­na hän tie­tää konk­reet­ti­ses­ti, mi­ten pal­jon yh­dis­tyk­sen toi­min­nan kaut­ta on saa­tu tär­kei­tä asi­oi­ta ai­kaan.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?