JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
23.12.2021 13.00

Avi: sisätiloissa saa kokoontua 20 ihmistä

Län­si- ja Sisä-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to Avi mää­rä­si tä­nään uu­det ko­koon­tu­mis­ra­joi­tuk­set si­sä­ti­loi­hin Ete­lä-Poh­jan­maan sai­raan­hoi­to­pii­rin alu­eel­le. Mää­räys on voi­mas­sa Ta­pa­nin­päi­väs­tä tam­mi­kuun 23. päi­vään saak­ka.

Ete­lä-Poh­jan­maan sai­raan­hoi­to­pii­ri on ko­ro­na­e­pi­de­mi­an le­vi­ä­mi­sa­lu­et­ta. Ajan­koh­tai­nen 14 vuo­ro­kau­den il­maan­tu­vuus 100 000 asu­kas­ta koh­den on 174,6.

Tar­tun­ta­mää­rät jat­ku­vat kor­kei­na huo­li­mat­ta voi­mas­sa ole­vis­ta suo­si­tuk­sis­ta ja ra­joi­tuk­sis­ta. Uu­sia tar­tun­to­ja on ha­vait­tu useim­mis­sa alu­een kun­nis­sa. Sai­raan­hoi­to­pii­ri on alu­eel­li­sen yh­teis­työ­ryh­mä Nyr­kin ko­kouk­ses­sa puol­ta­nut ai­em­paa tiu­kem­paa ko­koon­tu­mis­ra­joi­tus­ta koko alu­eel­le.

Tä­män ta­kia Län­si- ja Sisä-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to kiel­tää Ete­lä-Poh­jan­maan sai­raan­hoi­to­pii­rin kun­tien alu­eil­la kaik­ki si­sä­ti­lois­sa jär­jes­tet­tä­vät ylei­sö­ti­lai­suu­det ja ylei­set ko­kouk­set, joi­hin osal­lis­tuu yli 20 (kak­si­kym­men­tä) ih­mis­tä.

Mää­räys on voi­mas­sa 26.12.2021–23.1.2022.

Ra­joi­tuk­sen tiu­ken­ta­mi­sel­la ha­lu­taan tur­va­ta ter­vey­den­huol­lon kan­to­ky­ky ja tar­tun­nan­jäl­ji­tyk­sen on­nis­tu­mi­nen.

Toi­min­nan­har­joit­ta­ja voi ot­taa ko­ro­na­pas­sin käyt­töön vaih­to­eh­to­na voi­mas­sa ole­vil­le ko­ro­na­ra­joi­tuk­sil­le, jol­loin pas­si mah­dol­lis­taa si­sään­pää­syn ti­lai­suuk­siin ja ta­pah­tu­miin. Ko­ro­na­pas­sin käy­tös­sä tu­lee huo­mi­oi­da mah­dol­li­set muu­tok­set ase­tuk­sis­sa, jois­sa ko­ro­na­pas­sin käy­tös­tä sää­de­tään.

Alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to voi mää­rä­tä ra­joi­tuk­sia vain, kun ne ovat epi­de­mi­an le­vi­ä­mi­sen es­tä­mi­sek­si vält­tä­mät­tö­miä. Alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to seu­raa sai­raan­hoi­to­pii­rien epi­de­mi­a­ti­lan­teen ke­hit­ty­mis­tä jat­ku­vas­ti ja ku­mo­aa pää­tök­set, kun nii­den edel­ly­tyk­set ei­vät enää täy­ty.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?