JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
17.8.2023 14.00

Jokilaakson matkai­lu­puu­tarha on voittanut Green Flag Award -palkinnon

Jokilaakson matkailupuutarha ihastutti palkinnon päättäneet tuomarit mm. siisteydellään, rauhallisuudellaan ja harmonisuudellaan.

Jokilaakson matkailupuutarha ihastutti palkinnon päättäneet tuomarit mm. siisteydellään, rauhallisuudellaan ja harmonisuudellaan.

Minna Vainionpää

Jo­ki­laak­son mat­kai­lu­puu­tar­ha on voit­ta­nut kau­den Green Flag Award -pal­kin­non. Huo­mi­o­no­soi­tus on vi­he­ra­lu­ei­den kun­nos­sa­pi­don ja hal­lin­noin­nin laa­dun tun­nis­ta­va pal­kin­to­jär­jes­tel­mä, jota hal­lin­noi eng­lan­ti­lai­nen Keep Bri­tain Tidy -or­ga­ni­saa­tio, Suo­mes­sa Vi­he­rym­pä­ris­tö­liit­to ry.

En­sim­mäis­tä ker­taa ha­kup­ro­ses­sis­sa mu­ka­na ol­lut Jo­ki­laak­son mat­kai­lu­puu­tar­ha ihas­tut­ti tuo­ma­rei­ta siis­tey­del­lään, rau­hal­li­suu­del­laan ja har­mo­ni­suu­del­laan. Puis­tos­sa on mo­ni­ker­rok­sel­lis­ta kas­vil­li­suut­ta ja mo­ni­puo­li­ses­ti van­ho­ja pui­ta, joi­ta hoi­de­taan laa­duk­kaas­ti. Tuo­ma­rei­den mie­les­tä puis­to on pit­to­res­ki, viih­tyi­sä, mo­ni­puo­li­nen ja ar­vo­kas puis­to­ko­ko­nai­suus, jos­sa kä­vi­jä voi löy­tää ai­na uut­ta. Mat­kai­lun ar­vo on myös hyö­dyn­net­ty hie­nos­ti. Eri­tyi­ses­ti tuo­ma­rit pa­ni­vat mer­kil­le puis­ton työn­te­ki­jöi­den am­mat­ti­tai­don, yl­pey­den ja omis­tau­tu­nei­suu­den alu­eel­la työs­ken­te­lyyn.

Suo­mes­sa on pal­kit­tu laa­duk­kaas­ti yl­lä­pi­det­ty­jä Green Flag Award -vi­he­ra­lu­ei­ta jo use­am­man vuo­den ajan. Tä­nään 17.8. Le­paan näyt­te­lys­sä jul­kis­tet­tiin 19 Green Flag Award -tun­nuk­sen voit­ta­nut­ta vi­he­ra­lu­et­ta, jois­ta osa on en­nes­tään tut­tu­ja GFA-puis­to­ja, mut­ta mu­ka­na on myös mon­ta uut­ta vi­he­ra­lu­et­ta.

En­sim­mäis­tä ker­taa GFA-tun­nuk­sen voit­ti­vat Jo­ki­laak­son mat­kai­lu­puu­tar­han li­säk­si Fin­by Lii­kun­ta­kes­kus Pa­rai­sil­la, Ou­lun Hu­pi­saar­ten kau­pun­gin­puis­to, Rii­hi­mä­en Per­hos­puis­to, Snel­l­ma­nin­puis­to Kuo­pi­os­sa, Mik­ke­li­puis­to Mik­ke­lis­sä ja Har­ju Cam­pus Park Ra­vi­jo­el­la. Tun­nuk­sen uu­si­vat vii­me vuo­del­ta Lah­den Pik­ku-Ve­si­jär­ven­puis­to, Tam­pe­reen Ha­tan­pään kar­ta­non­puis­to ja ar­bo­re­tum, Le­paan kam­pus­puis­to, Mik­ke­lin Nais­vuo­ri, Mar­ke­tan­puis­to ja Ax­xell Över­byn kam­pus Es­poos­sa, Pa­rais­ten kes­kus­puis­to, Kel­lo­num­men hau­taus­maa Es­poos­sa sekä Kot­kan vii­si puis­toa: Jo­ki­puis­to, Sa­po­kan Ve­si­puis­to, Fuk­sin­puis­to, Si­be­liuk­sen­puis­to ja Ka­ta­rii­nan Me­ri­puis­to.