JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
10.10.2019 9.05

Kankurit avasi myymälän Tokioon

Tältä näyttää Lapuan Kankurien Tokion-myymälä. Kankurien väki on ollut Japanissa myymälää rakentamassa, ja eilen illalla myöhään saatiin tieto, että myymälä on avattu.

Tältä näyttää Lapuan Kankurien Tokion-myymälä. Kankurien väki on ollut Japanissa myymälää rakentamassa, ja eilen illalla myöhään saatiin tieto, että myymälä on avattu.

La­pu­an Kan­ku­rit ava­si vii­me vii­kol­la myy­mä­län To­ki­oon. Yri­tys on teh­nyt pit­kään myyn­tiä Ja­pa­nis­sa maa­han­tuo­jien kaut­ta, ja oma myy­mä­lä on luon­te­va jat­ko hy­vin su­ju­neel­le yh­teis­työl­le. Ja­pa­ni on ol­lut Kan­ku­reil­le mer­kit­tä­vä mark­ki­na-alue.

Kan­ku­reil­le myy­mä­lä To­ki­os­sa vah­vis­taa yri­tyk­sen ja­lan­si­jaa Ja­pa­nis­sa en­ti­ses­tään.

– Meil­lä on tääl­lä pit­kä­ai­kai­nen ja am­mat­ti­tai­toi­nen maa­han­tuo­ja sekä usei­ta luo­tet­ta­via yh­teis­työ­kump­pa­nei­ta. Ava­sim­me shop-in-shop -myy­mä­län Fu­ta­go Ta­ma­ga­wan Slow­hou­se-myy­mä­lään kak­si vuot­ta sit­ten, ja se on otet­tu hy­vin vas­taan. Nyt meil­le avau­tui lois­ta­va ti­lai­suus saa­da La­pu­an Kan­ku­rit -ki­vi­jal­ka­myy­mä­lä Omo­te­san­don ar­vos­te­tul­le alu­eel­le, ker­too La­pu­an Kan­ku­rei­den mark­ki­noin­ti­pääl­lik­kö Jaa­na Hjelt.

Ma­ri­me­kon ja Ar­te­kin jat­kok­si

Tren­di­käs Omo­te­san­do on vain kä­ve­ly­mat­kan pääs­sä To­ki­on kes­kei­sim­mäs­tä os­to­sa­lu­ees­ta, Shi­by­as­ta. La­pu­an Kan­ku­rei­den myy­mä­lä si­jait­see yh­del­lä ar­vos­te­tun alu­een pik­ku­ka­duis­ta.

– Omo­te­san­dos­sa on oma rau­hal­li­sem­pi tun­nel­ma, joka so­pii meil­le eri­no­mai­ses­ti. Alu­eel­la toi­mii mui­ta­kin suo­ma­laisb­rän­de­jä ku­ten Ma­ri­mek­ko ja Ar­tek, jo­ten paik­ka oli sii­nä­kin mie­les­sä luon­te­va va­lin­ta, Hjelt pal­jas­taa.

La­pu­an Kan­ku­rei­den ja­pa­ni­lai­nen yh­teis­työ­kump­pa­ni Bi­o­to­pe on teh­nyt pal­jon töi­tä uu­den myy­mä­län ja mark­ki­noin­nin eteen. La­pu­an Kan­ku­reil­la on Ja­pa­nis­sa laa­ja jäl­leen­myy­jä­ver­kos­to ja he nä­ky­vät pal­jon esi­mer­kik­si leh­dis­tös­sä.

Tu­tut te­ki­jät

Myy­mä­län ovat suun­ni­tel­leet to­ki­o­lai­set Mana ja Ta­kas­hi Ko­ba­yas­hi, jot­ka suun­nit­te­li­vat myös Kan­ku­rei­den myy­mä­län Van­has­sa Pau­kus­sa. Hei­dän kä­den­jäl­ken­sä nä­kyy myös Hel­sin­gin myy­mä­läs­sä ja Kan­ku­rei­den mes­suo­sas­toil­la ja shop-in-sho­peis­sa.

Kan­ku­rit ku­vai­le­vat To­ki­on myy­mä­lää raik­kaan skan­di­naa­vi­sek­si.

– Suo­ma­lai­suus nä­kyy ma­te­ri­aa­leis­sa ja vä­reis­sä. Be­to­nin ja vaa­le­an puun yh­dis­tel­mää täy­den­tä­vät Ni­ka­rin ja Ge­di­gon ka­lus­teet.

Muu­ta­kin suo­ma­lais­ta

To­ki­on myy­mä­läs­tä löy­tyy La­pu­an Kan­ku­rei­den oman tuo­te­va­li­koi­man li­säk­si myös mui­ta suo­ma­lai­sia li­fes­ty­le-tuot­tei­ta.

– Ava­jai­sis­sa esil­lä oli myös Ma­ri­an­ne Huo­ta­rin kau­nis­ta ke­ra­miik­ka­tai­det­ta, Jaa­na Hjelt mai­nit­see.

– Li­säk­si myy­mä­läs­sä on pie­ni kä­sien­pe­su­al­las, jos­sa voi tes­ta­ta eri pyy­he­laa­tu­ja käy­tän­nös­sä.

To­ki­on Kan­ku­reil­la jär­jes­te­tään kuu­kau­sit­tai­sia ta­pah­tu­mia, jois­sa esi­tel­lään La­pu­an Kan­ku­rei­den tuot­tei­den, his­to­ri­an, val­mis­tuk­sen ja suun­nit­te­li­joi­den li­säk­si myös suo­ma­lais­ta elä­män­ta­paa ja kult­tuu­ria.

– Ha­lu­am­me tar­jo­ta asi­ak­kail­lem­me ko­ko­nais­val­tai­sen Suo­mi-elä­myk­sen, jos­sa jo­kai­nen yk­si­tyis­koh­ta on har­kit­tu, Hjelt ku­vai­lee.

Sa­man­lai­sia ar­vo­ja

Ja­pa­nis­sa ar­vos­te­taan La­pu­an Kan­ku­rei­den tuot­tei­den laa­tua, tuo­tan­non lä­pi­nä­ky­vyyt­tä ja vas­tuul­li­suut­ta.

Myös La­pu­an Kan­ku­rei­den pit­kä his­to­ria suo­ma­lai­se­na per­hey­ri­tyk­se­nä sekä me­nes­tyk­se­käs yh­teis­työ nuor­ten suun­nit­te­li­joi­den kans­sa kiin­nos­ta­vat ja­pa­ni­lai­sia.

– Ja­pa­ni­lai­sia ja suo­ma­lai­sia yh­dis­tää sa­man­kal­tai­nen es­te­tii­kan­ta­ju ja ar­vos­tus luon­toa ja luon­non­ma­te­ri­aa­le­ja koh­taan, mark­ki­noin­ti­joh­ta­ja Hjelt tie­tää.

– Suo­ma­lai­suus on tääl­lä val­ta­va etu, hän iloit­see.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?