JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
1.11.2022 8.00

Lähde fanibussilla Karhu-Kobrat-matsiin Kauhajoelle!

Kauhajoen Karhu-Basketin kotipesä on uusi IKH-areena. Oranssi näkyy areenan väreissä.

Kauhajoen Karhu-Basketin kotipesä on uusi IKH-areena. Oranssi näkyy areenan väreissä.

Ville Nurminen

Kob­rat ja Kar­hu-Bas­ket koh­taa­vat toi­sen­sa jäl­leen mar­ras­kuun lo­pus­sa. Tä­män kau­den avau­sot­te­lun Kob­rat voit­ti­vat La­pu­al­la, nyt läh­de­tään toi­seen pai­kal­li­sot­te­luun Kau­ha­jo­en upe­al­le uu­del­le aree­nal­le.

La­pu­an Sa­no­mat jär­jes­tää bus­si­kul­je­tuk­sen Kau­ha­jo­en Kar­hu­Bas­ke­tin ja Kob­rien Ko­ris­lii­gan ot­te­luun, joka pe­la­taan Kau­ha­jo­en uu­del­la, kan­sain­vä­li­set mi­tat täyt­tä­väl­lä mes­se­väl­lä IKH Aree­nal­la lau­an­tai­na 26.11. kel­lo 16.

Kar­hu ja Kob­rat koh­ta­si­vat vii­mek­si kau­den avau­sot­te­lus­sa La­pu­al­la, ja Kob­rat vei­vät ko­me­as­ti voi­ton. Nyt Kar­hul­la on siis pää­nah­kan­näl­kä, jo­ten lu­vas­sa hui­ma mat­si. Kau­ha­jo­ke­lai­set kan­nus­ta­jat saa­pu­vat vie­ra­sot­te­lui­hin run­sas­lu­kui­ses­ti, ja La­pu­al­la hei­tä oli kol­me lin­ja-au­tol­lis­ta. Saa­daan­ko La­pu­al­ta yk­si bus­si täy­teen?

Kan­nat­taa läh­teä mu­kaan! Kaik­kien mu­ka­na­o­li­joi­den kes­ken ar­vo­taan mu­ka­via pal­kin­to­ja, li­säk­si jo­kai­nen läh­ti­jä saa 20 eu­ron ar­voi­sen lah­ja­kor­tin La­pu­an Sa­no­mien di­gi­leh­teen ja ver­kon si­säl­töi­hin.

Ret­ken hin­ta on 30 eu­roa, se si­säl­tää li­pun ot­te­luun ja me­no­pa­luu­mat­kan ta­kuu­hy­väs­sä seu­ras­sa. Mu­kaan mah­tuu 47 fa­nia. Peli al­kaa kel­lo 16, läh­tö on S-Mar­ke­tin pi­has­ta lau­an­tai­na 26.11. kel­lo 14.15 ja pa­luu heti ot­te­lun jäl­keen. Il­moit­tau­du heti ja var­mis­ta paik­ka­si au­tos­sa What­sAp­pil­la tai teks­ti­vies­til­lä nu­me­roon 050 382 3099 vii­meis­tään tors­tain 17.11. ai­ka­na. Fa­ni­bus­si to­teu­tuu, mi­kä­li läh­ti­jöi­tä on 40.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?