JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
19.4.2023 8.20

Lapuan Yrittäjien puheenjohtaja: Yritysmaailma tarvitsee realismia positiivisella otteella

Yrittäjien puheenjohtaja Maria Saarenpää toivoo, että yrittäjien yhteisiin tapahtumiin tultaisiin matalalla kynnyksellä. Ne ovat hyviä kohtaamispaikkoja ja antavat mahdollisuuden jutella ajankohtaisista asioista.

Yrittäjien puheenjohtaja Maria Saarenpää toivoo, että yrittäjien yhteisiin tapahtumiin tultaisiin matalalla kynnyksellä. Ne ovat hyviä kohtaamispaikkoja ja antavat mahdollisuuden jutella ajankohtaisista asioista.

Yri­tys­maa­il­mas­sa on jou­dut­tu seu­raa­maan muut­tu­via ti­lan­tei­ta vii­me vuo­si­na. En­sin ku­rit­ti ko­ro­na ja ai­heut­ti vä­hin­tään­kin eri­koi­sia vai­hei­ta jo­kai­sen suo­ma­lai­sen elä­mään ja tie­ten­kin myös yri­tys­ten ar­keen. Myös sen jäl­keen on saa­tu ol­la var­pail­laan Uk­rai­nan so­dan ta­kia. Ma­ria Saa­ren­pää eli La­pu­an Yrit­tä­jien uu­si jou­lu­kuus­sa aloit­ta­nut pu­heen­joh­ta­ja to­te­aa, et­tä ko­ro­nan var­jo on vie­lä taus­tal­la mut­ta enem­män Uk­rai­nan ti­lan­ne ai­heut­taa epä­var­muut­ta.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään