JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
2.5.2023 8.10

Muiste­lu­ryh­mässä tallennetaan lapualaista kulttuu­ri­his­toriaa

Antti Raivio, Aatos Ämmälä, Oiva Yli-Mannila ja Kari Koivulahti ovat viettäneet aikaa Vanhassa Paukussa vanhojen valokuvien parissa. Paikkojen ja henkilöiden tunnistaminen on ollut mukavaa puuhaa.

Antti Raivio, Aatos Ämmälä, Oiva Yli-Mannila ja Kari Koivulahti ovat viettäneet aikaa Vanhassa Paukussa vanhojen valokuvien parissa. Paikkojen ja henkilöiden tunnistaminen on ollut mukavaa puuhaa.

Mies­jouk­ko Kari Koi­vu­lah­ti, Oi­va Yli-Man­ni­la, Aa­tos Äm­mä­lä ja Ant­ti Rai­vio ovat ko­koon­tu­neet muu­ta­man ker­ran ti­lai­suu­teen, jos­sa on kat­sel­tu läpi van­ho­ja Py­hä­lah­den va­lo­ku­vaa­mon va­lo­ku­via. Va­lo­ku­vien kat­se­lu on ol­lut mu­ka­vaa puu­haa kai­ken kaik­ki­aan mut­ta ta­pah­tu­mas­sa on ol­lut tär­keä mis­si­o­kin. Ku­vat ovat ol­leet vail­la tär­kei­tä tie­toa, ku­ten hen­ki­löi­den ja paik­ko­jen ni­miä sekä vail­la ta­pah­tu­mien tun­nis­ta­mis­ta ja ni­me­ä­mis­tä. Pau­kun alu­een Lyi­jä­ril­lä on ko­koon­nut­tu se­laa­maan isot mää­rät va­lo­ku­via ja pal­jon on saa­tu tär­ke­ää tie­toa kir­jat­tua ylös.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään