JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

Uutiset
9.4.2024 12.50

Pilvilinna-näyttely esittelee taide­kou­lu­laisten osaamista

Pilvilinna-näyttelyssä avautuu näkymiä, jossa teemaa "Ilma" on hyödynnetty monipuolisesti.

Pilvilinna-näyttelyssä avautuu näkymiä, jossa teemaa "Ilma" on hyödynnetty monipuolisesti.

Pil­vi­lin­na-näyt­te­ly esit­te­lee La­pu­an tai­de­kou­lun op­pi­lai­den upei­ta ja en­nak­ko­luu­lot­to­mas­ta teh­ty­jä töi­tä Pat­ruu­na­gal­le­ri­as­sa. Ku­va­tai­teen ja kä­si­työn op­pi­las­töis­sä ol­laan ol­tu tänä lu­ku­vuon­na Il­ma -tee­man ää­rel­lä ja heti gal­le­ri­an si­sään­tu­los­sa on­kin hyvä esi­merk­ki tee­man mie­len­kiin­toi­ses­ta to­teu­tuk­ses­ta. Kat­so­ja pää­see tu­tus­tu­maan kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­lis­ta teh­tyi­hin il­mas­sa lei­ju­viin Pil­vi­lin­na -veis­tok­siin ja te­ok­sen al­le on teh­ty pol­ku­ja. Nii­tä pit­kin voi kä­vel­lä ja löy­tää uu­si nä­kö­kul­ma kat­se­luun. Pil­vi­lin­na-veis­tok­sien ai­heis­sa pää­se­vät esiin op­pi­lai­den unel­mat ja haa­veet. Isot ja pie­net. Veis­tok­sia on teh­ty työ­pa­rei­na, usein ai­kui­nen-lap­si -pa­ri­na. Taus­tal­la ole­val­le sei­nus­tal­le on ke­rät­ty kat­saus tai­de­tai­ku­rei­den Pil­vi­ryi­jy­jä. Ko­ko­nai­suus on osien­sa sum­ma, jo­hon moni tai­teen te­ki­jä on voi­nut vai­kut­taa.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään