JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
3.6.2019 16.35

Huomenna jälleen huippumatsi, Pori kaatui supervuorossa

Vir­ki­än su­per­pe­sis­nai­set he­rä­si­vät he­la­tors­tain huip­puot­te­lus­sa kun­nol­la pe­laa­maan vas­ta ot­te­lun seit­se­män­nes­sä vuo­ro­pa­ris­sa, mut­ta voit­ti­vat sil­ti kär­ki­jouk­kue Po­rin Pe­sä­kar­hut lu­ke­min 2 – 1 (2 – 5, 6 – 5, 3 – 0).

Heti ot­te­lun alus­sa Ii­na Leh­ti­nen löi Vir­ki­än 1 – 0 -joh­toon. Jouk­ku­een tah­ti ei kui­ten­kaan jat­ku­nut enää sa­maan mal­liin kuin ai­em­mis­sa pe­leis­sä, vaan seu­raa­va juok­su tuli vas­ta nel­jän­nes­sä si­sä­vuo­ros­sa. Pori sen si­jaan näyt­ti, et­tä on an­sain­nut paik­kan­sa sar­ja­kär­jes­sä ja löi jo pa­ris­sa vuo­ros­sa sa­man mää­rän juok­su­ja kuin Vir­ki­än ai­em­mat vii­si vas­tus­ta­jaa yh­teen­sä.

Toi­sen jak­son al­ku oli en­sim­mäi­sen kal­tai­nen. Emi­lia Itä­va­lo löi heti al­kuun kun­na­rin. Ii­na Leh­ti­sen lyön­nil­lä ti­lan­ne vie­lä ta­soit­tui, mut­ta sit­ten Pe­sä­kar­hut näyt­ti me­ne­vän me­no­jaan.

Ti­lan­ne oli jo 1 – 5, kun Vir­kiä tuli kol­mat­ta ker­taa lyö­mään. Ylei­sös­sä moni odot­ti jo kyl­läs­ty­nee­nä, et­tä pää­si­si ko­tiin, mut­ta sit­ten al­koi­kin ta­pah­tua. Kai­sa­lee­na Rau­ta­kor­pi is­ki kun­na­rin kak­kos­ra­jas­ta ja Ja­net­te Le­pis­tön lyön­nil­lä hän toi tup­la­juok­sun.

Kun Jen­na Kam­mi-Rah­nas­to löi vie­lä Sil­ja Syr­jä­län ko­tiin, ti­lan­ne oli yh­täk­kiä ka­ven­tu­nut lu­ke­miin 4 – 5. Seu­raa­va ul­ko­vuo­ro oli to­del­la lois­ta­va ei­kä Pori saa­nut yh­tään juok­sua. Nel­jän­nen ta­soit­ta­val­la Ja­net­te Le­pis­tö is­ki lu­ke­mat ta­soi­hin ja heti pe­rään Ii­na Leh­ti­nen rat­kai­si jak­so­voi­ton Vir­ki­äl­le.

Kun­na­ri
su­per­vuo­ros­sa

Su­per­vuo­ros­sa Vir­kiä pää­si jat­ka­maan lois­ta­vas­ti su­ju­nut­ta lyön­ti­pe­li­ään. Em­mi Vii­ta­la löi pal­lon kak­kos­puo­len ai­dan al­le ja sai juos­ta kii­reet­tö­män kun­na­rin. Sa­mal­la myös Kai­sa Pe­rä­a­ho toi juok­sun. Kun Em­mi sai vie­lä tuo­da tup­la­juok­sun Ja­net­te Le­pis­tön lyön­nil­lä, peli vai­kut­ti ai­ka sel­väl­tä. Ja niin se oli­kin. Pe­sä­kar­hut ei saa­nut omal­la si­sä­vuo­rol­laan juok­si­jaa edes kak­ko­sel­le ja Vir­kiä pää­si juh­li­maan voit­toa.

– En­sim­mäi­nen jak­so meni Po­ril­le, kos­ka me lah­joi­tim­me lii­kaa ti­lan­tei­ta. Pori kyl­lä pe­la­si hy­vin, mut­ta au­toim­me pal­jon, kos­ka em­me teh­neet pa­lo­ja sil­loin, kun oli mah­dol­li­suus. Kai­sa­lee­nan kun­na­rin jäl­keen peli kui­ten­kin kään­tyi niin, et­tä me em­me enää teh­neet vir­hei­tä, mut­ta ka­ve­ri al­koi vuo­ros­taan teh­dä. Kun­na­rin jäl­keen me muut­kin ta­ju­sim­me, et­tä juok­su­ja tu­lee, kun vain ru­pe­aa lyö­mään, ja peli kään­tyi meil­le, Vir­ki­än par­haa­na pal­kit­tu Ii­na Leh­ti­nen poh­ti ot­te­lun jäl­keen.

Tiis­tai­na jäl­leen
kär­ki­ot­te­lu

Huip­puot­te­lut La­pu­al­la jat­ku­vat jo tiis­tai­na, kun vie­raak­si saa­puu Rau­man Fera. Rau­ma­lai­set ovat aloit­ta­neet kau­ten­sa pir­te­äs­ti ja ma­jai­le­vat sar­ja­tau­lu­kos­sa si­jal­la 4.

Voit­to­put­kes­sa ole­va Vir­kiä ei siis tule pää­se­mään kamp­pai­lus­sa hel­pol­la. Pori-ot­te­lus­sa la­pu­a­lai­sy­lei­sö an­toi pe­lin lop­pu­vai­hees­sa upe­al­la kan­nus­tuk­sel­laan hur­jas­ti ener­gi­aa Vir­ki­äl­le, ja jouk­kue kiit­ti tu­es­ta. Sa­man­lais­ta tun­nel­maa tiis­tail­le odot­ta­vat niin pe­laa­jat kuin ylei­sö­kin.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?