JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
7.1.2021 12.15

Kobrat karanteenissa, koko joukkue tänään testeissä

Kob­rat on ase­tet­tu kym­me­nen päi­vän ka­ran­tee­niin ko­ro­na­vi­ru­sal­tis­tuk­sen ta­kia. Tä­nään kaik­ki jouk­ku­een jä­se­net ovat ol­leet ko­ro­na­tes­tis­sä ja tu­lok­sia odo­tel­laan.

Jouk­kue oli ei­len bus­sis­sa mat­kal­la koh­ti Hel­sin­kiä Se­a­gul­l­sia vas­taan pe­lat­ta­vaan pe­liin, kun suun­ni­tel­miin tuli muu­tos. Jouk­ku­eel­le tuli mää­räys in­fek­ti­o­lää­kä­rin aset­ta­mas­ta ka­ran­tee­nis­ta kos­kien koko jouk­ku­et­ta.

– Tä­män tie­don pe­rus­teel­la myös 13.1. suun­ni­tel­tu peli Kaa­ri­nan Ura Bas­ke­tia vas­taan on pe­rut­tu, Mark­ku Tur­ja ker­too.

Suo­men Ko­ri­pal­lo­lii­ton kil­pai­lu­ja­os on mää­rän­nyt 13.1. pe­lat­ta­van pe­lin ja ei­len pe­ruun­tu­neen ko­ris­lii­ga-ot­te­lun siir­ret­tä­väk­si myö­hem­pään ajan­koh­taan. Sa­moin pe­laa­mis­ta Kob­rien koh­dal­la odot­taa myös Ura Bas­ke­tia vas­taan pe­lat­ta­va toi­nen peli, joka se­kin pe­ruun­tui Kob­rien mah­dol­li­sen ko­ro­na-al­tis­tu­mi­sen seu­rauk­se­na 30.12.

Alu­eel­la 5 uut­ta tar­tun­taa

Ete­lä-Poh­jan­maan sai­raan­hoi­to­pii­ris­sä to­det­tiin al­ku­vii­kos­ta 5.-6.1. yh­teen­sä vii­si uut­ta ko­ro­na­tar­tun­taa. La­pu­al­la to­den­ne­tut tar­tun­nat ovat li­sään­ty­neet vii­me päi­vien ai­ka­na yh­del­lä ja nii­tä on nyt 16. Tar­tun­to­jen jäl­ji­tys­työ on vie­lä käyn­nis­sä.

Tar­tun­to­jen ko­ko­nais­mää­rä sai­raan­hoi­to­pii­ris­sä on 433. Sai­raa­la­hoi­dos­sa ko­ro­nan ta­kia on muu­ta­mia po­ti­lai­ta.

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?