JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hakuohjeet

Hae sivustolta-kenttään voi syöttää vapaasti hakusanoja.
Vapaassa tekstihaussa toimivat hakusanojen välissä seuraavat operaattorit (kirjoita operaattori aina ISOILLA kirjaimilla):

AND = kaikki sanat pitää esiintyä tekstissä
OR = joku sanoista pitää esiintyä tekstissä (jos hakusanojen välissä ei ole mitään operaattoria on oletusoperaattori OR)
NOT = Ensimmäinen sana esiintyy mutta jälkimmäiset eivät saa esiintyä tekstissä
? = kirjaimen tilalla merkitsee mitä tahansa merkkiä, esim. n?ki löytää noki, näki jne.
* = sanan lopussa merkitsee useampaa merkkiä, esim. auto* löytää sanat automaatti, autorata jne.
” = virkkeen tai sanaparin alussa ja lopussa hakee tarkalleen kirjoitetussa muodossa, esimerkiksi ”Matti Meikäläinen”

Haun tuloksena saat ruudulle osumien määrän sekä otsikkolistan jutuista, joissa hakusanat esiintyvät.
Napsauttamalla otsikkoa juttu ladataan sivulle. Mikäli hakutulos sisältää runsaasti juttuja, kannattaa tarkentaa hakumäärittelyä, jotta tulos saadaan suppeammaksi.
Avattuasi haluamasi jutun, pääset takaisin hakuun napsauttamalla selaimen Siirry sivu taaksepäin -painiketta.

Viikko

Kuukausi

6kk

? Viikon kysymys ?

Uutiset
17.2.2021 11.50

Lapua-Ketjuille miljoonaluokan sopimus

Niitatut ketjut valmistetaan Lapua-Ketjujen omassa robottisolussa, joka on mahdollisimman pitkälle automatisoitu.

Niitatut ketjut valmistetaan Lapua-Ketjujen omassa robottisolussa, joka on mahdollisimman pitkälle automatisoitu.

Kul­je­tin­ket­ju­ja val­mis­ta­ja La­pua-ket­jut Oy on sol­mi­nut yh­den his­to­ri­an­sa suu­rim­mis­ta so­pi­mus­ko­ko­nai­suuk­sis­ta pit­kä­ai­kai­sen yh­teis­työ­kump­pa­nin­sa Jar­tek In­vest Oy:n kans­sa.

Toi­mit­ta­ja­so­pi­mus on so­vit­tu vuo­sil­le 2021–2023 ja sii­hen kuu­lu­vien toi­mi­tus­ten ar­vo on yh­teen­sä vä­hin­tään mil­joo­na eu­roa.

Jar­tek In­vest Oy on lah­te­lai­nen per­hey­ri­tys, joka on puun­ja­los­tuk­sen lait­tei­siin ja lin­jas­toi­hin eri­kois­tu­nut pro­jek­ti­ta­lo.

La­pua-Ket­ju­jen toi­mi­tuk­set si­säl­tä­vät pää­a­si­as­sa yh­ti­ön omal­la teh­taal­la val­mis­tet­tu­ja kul­je­tin­ket­ju­ja. Li­säk­si kol­mi­vuo­ti­nen so­pi­mus si­säl­tää yh­ti­ön vä­li­tys­lii­ke­toi­min­nan eli Ket­ju­maa­il­man tuot­tei­ta, muun mu­as­sa rul­la­ket­ju­ja. Ket­jut läh­te­vät suu­rel­ta osin vien­tiin, etu­pääs­sä Jar­tek In­ves­tin sa­hap­ro­jek­tei­hin Ve­nä­jäl­le ja Rans­kaan.

Met­reis­sä mi­ta­ten ket­ju­jen toi­mi­tus­mää­rä on yh­teen­sä noin 30 ki­lo­met­riä.

Luot­ta­mus vuo­si­kym­me­nien ku­lu­es­sa

Nyt sol­mit­tua so­pi­mus­ta edel­tää yh­ti­öi­den pit­kä­ai­kai­nen yh­teis­työ.

– Laa­tu ja kil­pai­lu­ky­kyi­nen hin­ta rat­kai­si­vat, kun va­lit­sim­me sa­hap­ro­jek­teil­lem­me ket­ju­toi­mit­ta­jaa. Suo­ma­lai­nen, vien­ti­mark­ki­noil­la tun­net­tu toi­mit­ta­ja on myös lop­pu­a­si­ak­kail­le tär­keä laa­dun tae, Jar­tek In­vest Oy:n han­kin­ta­pääl­lik­kö Jes­se Kiu­ru pe­rus­te­lee.

La­pua-ket­ju­jen toi­mi­tus­joh­ta­ja Tuo­mas Luo­ma ker­too, et­tä yh­teis­työ ko­ti­mais­ten lai­te­val­mis­ta­jien kans­sa on tär­keä osa La­pua-ket­ju­jen tuo­tan­toa ja yri­tyk­sen kas­vust­ra­te­gi­an tu­ki­jal­ka.

– Suo­mi on vuo­si­kym­me­nien ai­ka­na pro­fi­loi­tu­nut maa­il­man­laa­jui­ses­ti ar­vos­te­tuk­si puu­te­ol­li­suu­den lai­te­val­mis­ta­jak­si. Maa­il­man suu­rim­mat ja te­hok­kaim­mik­si täh­tää­vät tuo­tan­to­lai­tok­set luot­ta­vat mei­hin, Luo­ma to­te­aa.

Li­sää tors­tain La­pu­an Sa­no­mis­sa

? Viikon kysymys ?

? Viikon kysymys ?